Updates van mijn projecten

Start Champions League seizoen '17-'18 in Noord Europa

Mijn eerste drie Champions League wedstrijden vonden allemaal plaats in het Noorden van Europa. De start was bij Elverum in Noorwegen, daarna naar Skjern Denemarken en als afsluiter naar Aalborg ook in Denemarken. Beide landen zijn erg goed aan te reizen en de clubs hebben alles goed in orde, een heerlijke start van het seizoen 2017-2018.

Door mijn, wat late zomervakantie, startte ik pas half oktober met de eerste wedstrijd van het seizoen. Dit heeft ook voordelen omdat de clubs dan allemaal al weer één of twee thuiswedstrijden hebben gehad en iedereen weer compleet op de hoogte is van de regels van de VELUX Champions League.

In Elverum NOR willen ze wedstrijd na wedstrijd verbeteren en dat is heerlijk om te werken en te brainstormen over de puntjes die verbeterd kunnen worden. Daarna naar Skjern, een kleine club in een zeer klein plaatsje in west Denemarken. In Skjern wonen 5.000 inwoners en tijdens de wedstrijden zitten ruim 3.000 supporters in de hal, geweldig.

In Aalborg, de 4de stad van Denemarken weten ze wel hoe ze een Champions League wedstrijd moeten organiseren, één groot feest met ruim 5.500 supporters. De hal is dusdanig groot dat deze regelmatig gebruikt wordt voor Evenementen, na de wedstrijd moest alles eruit want er werd opgebouwd voor het Songfestival van Denemarken. Helaas kan ik niet blijven!