Overzicht van mijn Marketing Communicatie opdrachten

Previous Next

Productmanager Amandla! Mandela

DeLaMar Theater is voor deze productie een unieke samenwerking aangegaan met theaterproduct Bos Theaterproducties. Door deze samenwerking is de musical voor een periode van 3 maanden exclusief te zien in de Wim Sonneveld zaal in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

In mijn rol als productmanager verantwoordelijk voor de gehele commerciële uitvoering van de musical, van het ontwikkelen van een communicatie concept, het vaststellen van prijsbeleid tot het inkopen en inzetten van alle media.

Het verhaal van de musical Amandla! Mandela gaat over het leven van Nelson Mandela. Hij kijkt vanuit zijn cel op Robbeneiland, waar hij 27 jaar gevangen heeft gezeten, terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje toen hij geïnspireerd raakte door de levenswijsheden van de Xhosa-chiefs tot aan zijn regeerperiode als eerste zwarte president van Zuid-Afrika.

De musical, met feestelijke ZuidAfrikaanse muziek van het Khayelitsha United Mambazo Choir, dans en zang, viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron was voor miljoenen mensen.

Voor het in de markt zetten van deze unieke productie diverse partnerships afgesloten met organisaties die een connectie hebben met of Zuid Afrika of met Nelson Mandela of met onderdrukking.

Partners waren; Zuid Afrikaans bureau voor Toerisme, Kras Reizen, VARA Gids, Blockbuster fonds