Wie ben ik en wat nog meer

Linda Tuik

Persoonlijke kenmerken

Ik ben een allround, sociaal en hardwerkende loyale (online) marketeer die nog steeds over de topsport mentaliteit beschikt. Ik werk graag in teamverband en kan mij uitstekend aanpassen naar de verschillende rollen binnen het team en verschillende projecten. Structuur aanbrengen en het overzicht houden van de verschillende taken en werkzaamheden passen goed in mijn karakter van spelverdeler en aanjager.

Carrière ontwikkeling, kerncompetentie & ambitie

Brede strategische en operationele ervaring in marketing sales, (sport) sponsoring en partnerships projecten en commerciële planningen in de Sport en Entertainment wereld, bij Uitgevers, Retail, Non profit organisaties en Telecom. Inhoudelijk sterk, veelzijdig en zeer resultaat gericht zowel intern in de organisatie als naar partners/klanten. Altijd gericht op het creëren van oplossingen en succesvolle samenwerkingsovereenkomsten.

Coördinator van de verschillende marketing strategieën en operaties van de diverse afdelingen binnen een organisatie om gezamenlijk tot een maximaal eindresultaat te komen. Kan de lijnen uitzetten en stelt anderen instaat om te begrijpen wat er moet gebeuren.

Projectmatig sterk door een goed organisatorisch en planmatig vermogen en een brede kennis en ervaring. Daarnaast zeer ervaren in het doorvertalen van de gemaakte strategische keuzes naar concrete en tastbare acties om die binnen de gestelde tijd en budgetten te realiseren.

En wat nog meer...

Handballen

Ik ben op 4 jarige leeftijd begonnen met handballen bij AHV Swift in Arnhem. Van jeugd speelster doorgegroeid naar het eerste damesteam en mooie jaren in de Eredivisie en Nationale Selecties kunnen meemaken. Ik heb altijd bij AHV Swift gespeeld tot het moment dat ik ging verhuizen naar Den Haag. Eenmaal wonend in Den Haag was de stap naar HV Hellas zo gemaakt. Na een lange loopbaan als speelster nu hoofdzakelijk langs de lijn als coach en trainster te vinden.

Skiën

Als klein meisje moest ik in de begin niets hebben van skiën, sleetje rijden was toch ook leuk! Toch op ski's gaan staan er ze daarna niet meer aan de kant gezet. Er is nog een aantal jaar een snowboard bijgekomen maar door een vervelende knie blessure was dat over.
Tijdens mijn studie jaren ben ik gaan werken bij Sportcentrum De Grote Koppel in Arnhem, hier was iets nieuws.......een indoor ski baan. Met een aantal collega's aan het pioneren gegaan om skilessen te kunnen geven. Al snel de ski opleiding in Nederland gevolgd en later ook in Oostenrijk.
Skilessen geven is er niet meer bij, behalve voor vrienden & familie. Zodra het kan, sta ik op de lange latten!

Golfen

Mijn nieuwe sportieve uitdaging is golfen! Volgens de "pro" is er niets mis met mijn balgevoel alleen moet ik nog hard werken aan de rust in mijn slagen. Maar wat is het een heerlijk gevoel om dat kleine balletje goed te raken en zo'n mooie verre slag te maken of over een aantal meters te putten. Ik moet nog veel oefenen en dat kost tijd maar eens gaan ik dit ook het onder de knie krijgen.

Contact gegevens

Op zoek naar ondersteuning voor een Marketing Communicatie project of de organisatie van een Evenement?

Wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Bel mij op +31 6 215 94 392 of stuur mij een Email

We spreken elkaar snel!

Testimonials

Linda leerde ik kennen tijdens het EK Handbal 2011 in Arnhem. Een dame die voor en achter 'haar' meiden staat. Gelukkig weet Linda een prima balans te vinden tussen de wensen van journalisten en het beschermen van haar meiden. Hierdoor was het voor mij als woordvoerder prettig werken. We hebben genoten in Arnhem. Dank daarvoor.
Mark Debets Marketing- en communicatiemanager Sportbedrijf Arnhem